“4 maanden en bijna 25 kilo lichter en 86 cm slanker”!

“Ik heb mij in jaren niet  zo goed gevoeld”

start gelijk met afslanken ik wil een kennismaking

Mijn verhaal

“Ik ben vrachtwagenchauffeur van beroep en ik bewoog ontzettend weinig en werd steeds zwaarder. Op een gegeven moment woog ik zelfs bijna 133 kg! Op advies van mijn tante, die ook bij Murat heeft getraind, heb ik besloten om een keer met Murat te gaan praten. Het was een prettig gesprek en midden oktober zijn we begonnen met een personal training traject. Het was niet de ideale tijd om te starten vanwege corona en de maatregelen, maar 4 maanden later, bijna 25 kg lichter én 86 cm slanker kan ik zeggen dat dit een investering is geweest waar ik geen seconde spijt van heb! Ik heb mij in jaren niet meer zo goed gevoeld. Murat ik wil je echt enorm bedanken. Zonder jou was dit mij niet gelukt. Het traject is klaar maar ik ga gewoon door met jou. Super bedankt!”

Furkan Sabsiz / vrachtwagen chauffeur

Wil jij ook graag fitter worden en lekker in je vel zitten? Vraag dan hier een vrijblijvende kennismaking aan

terug naar RESULTATEN