bijna 9 kilo kwijt 

“En mijn conditie is veel beter geworden.”

start gelijk met afslanken ik wil een kennismaking

Mijn verhaal

”Murat is een superleuke trainer die mij veel steunt en veel advies geeft. De trainingen zijn altijd goed en motiveert eerlijk en heel goed. Ik ben bijna 9 kg afgevallen en mijn conditie is veel beter geworden. Murat heeft gezegd wat hij zou doen tijdens de intake en het plan klopte. Ik kreeg van het eerste moment vertrouwen in hem en dat klopte ook. Mijn eetpatroon is nu veranderd en ik weet nu zelf wat ik moet doen. Ik ben blij heel blij met de resultaten! Dankjewel Murat voor al jouw steun en begrip. Ik zou Murat zéker aanraden als je gezonder en fitter wilt worden”.

Maria la Cruz

Wil jij ook graag fitter worden en lekker in je vel zitten? Vraag dan hier een vrijblijvende kennismaking aan

terug naar RESULTATEN