10 kg afgevallen in 10 weken tijd

“Dat gaf mij veel energie en zelfvertrouwen.”

start gelijk met afslanken ik wil een kennismaking

Mijn verhaal

Via Facebook nam ik een tijd terug contact op met Murat, omdat ik mij niet fit voelde en niet lekker in mijn vel zat. Ik woog 89 en wilde afvallen. Tijdens de intake hebben we mijn doelen besproken. Hij luisterde goed. Ik had er gelijk een veelbelovend gevoel bij en geloofde dat Murat met zijn vakkennis en passie mij kon helpen. Ik had als doel om 6 á 7 kg af te vallen en om lekkerder in mijn vel te zitten. Uiteindelijk viel ik 10 kg af in 10 weken tijd. Dat gaf mij veel energie en zelfvertrouwen. Ik had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd 10 kg zou afvallen en veel fitter zou zijn. Ik trainde 2 x per week met Murat en soms was het wel hard werken, maar zeker wel de moeite waard. Murat liet mij inzien dat ik echt kon veranderen als ik het echt graag wilde.

Naast de trainingen, is Murat buiten de sportschool heel betrokken. Hij coachte mij continu op mijn gedrag én op mijn voeding. Als ik met een vraag zit en hem een bericht stuur, reageert hij snel. Dat werkt heel goed. Na enkele weken zag ik al resultaat en ik kan je vertellen dat dit heel motiverend werkt.

Door het corona virus zijn we nu op dit moment helaas tijdelijk gestopt, maar binnenkort ga ik samen met mijn broertje Viktor Dragland in duovorm de draad weer oppakken met Murat.

Murat, dankjewel! Je neemt je vak serieus en dat maakt jou een topcoach!

Kamil Dragland / Chiropractie Centrum Enschede

Wil jij ook graag fitter worden en lekker in je vel zitten? Vraag dan hier een vrijblijvende kennismaking aan

terug naar RESULTATEN