“8 maanden verder, 20 kilo lichter en 90 cm slanker.

“Ik voel me heel fit!”

start gelijk met afslanken ik wil een kennismaking

Mijn verhaal

“Een vriendin van mij had al eerder Personal Training bij Murat gehad en ze was heel veel afgevallen. Dat wilde ik ook! We hebben een intake gesprek gepland en het wat een erg fijn gesprek. Ik was weer mega gemotiveerd. Murat heeft mij gecoacht op het gebied van voeding en personal training.

Het begin was super zwaar, maar al snel zat ik helemaal in de flow en vond het sporten weer heerlijk! Nu zijn we 8 maanden verder, 20 kilo lichter en bijna 90 cm slanker. Ik voel me heel fit! Ik had het zonder Murat niet gekund. Ik heb ontzettend veel pogingen gedaan, maar ik zette niet door i.v.m. lichamelijke klachten. Murat begeleid je goed tijdens het sporten, let erg goed op je houding, ademhaling en bouwt de intensiteit geleidelijk op om mooie en veilige resultaten te behalen.

Nu weet ik ook zeker dat ik het blijf volhouden. Ik ben je erg dankbaar voor je begeleiding, motivatie en coaching gesprekken Murat.”

Marion de Jong / JP van den Bent

Wil jij ook graag fitter worden en lekker in je vel zitten? Vraag dan hier een vrijblijvende kennismaking aan

terug naar RESULTATEN