bijna 40 kg afgeslankt!

“Ik voel me veel fitter en heb meer energie.  Love it!”

start gelijk met afslanken ik wil een kennismaking

Mijn verhaal

Het verlies van mijn moeder heeft een enorm impact op mijn leven gehad. Ik zat hierdoor een tijd niet lekker in mijn vel. Daarnaast had ik veel overgewicht en was verre van fit. Ik wist niet meer zo goed wat ik wilde in mijn leven. Na enige tijd besloot ik het roer om te gooien. Ik nam contact op met Murat en na het 1e gesprek kreeg ik al een vertrouwd gevoel. Het fijne van Murat was dat hij gelijk open en direct was. Dat kon ik enorm waarderen. Ik besloot om het traject aan te gaan en het niet meer uit te stellen. Mijn hoofddoel was om de vele kilo’s kwijt te raken en weer fit worden.

Murat heeft mijn leven veranderd! Ik heb nu een gezondere leefstijl en zo nu en dan lekker een keer snoepen of chips eten hoort er ook gewoon bij. Dat blijf ik zeker ook doen. Het maken van bewustere (voedings)keuzes is wat ik heb geleerd. Het is niet altijd even makkelijk, maar uiteindelijk loont het zich en wordt het een gewoonte. En nu kun je me ook nog eens dagelijks in de sportschool vinden. Love it!

De trainingen met Murat waren heel intensief, maar ook leuk en gezellig op z’n tijd. Murat gaf, i.v.m. met mijn eigen veiligheid en vooruitgang, aan dat de we rustig moesten doseren en gaf altijd duidelijke instructies. Heel prettig! En hij bleef maar hameren op de ademhaling en uitvoering. Ik had namelijk veel last van mijn rug. Ik heb ontzettend veel aan Murat gehad. We hebben gelachen, ik heb gehuild en veel frustraties gehad. Maar ik voelde me heel erg op mijn gemak en kon heel goed mijn ei bij hem kwijt.

Inmiddels ben ik vele kilo’s kwijtgeraakt, veel fitter en sterker geworden. Ik ren geregeld 50 tot 60 minuten aan 1 stuk door. Daar durfde ik in het begin niet eens van te dromen. Ik zit weer lekker in mijn vel en ik kan eindelijk mijn favoriete kleertjes weer aan. Allemaal (mede) dankzij Murat! Een heel fijn persoon om mee te trainen. Murat bedankt!

Murat Son is 100% een aanrader als je slanker en fitter wilt worden!

Turkan Orun / pedagogische medewerkster

Wil jij ook graag fitter worden en lekker in je vel zitten? Vraag dan hier een vrijblijvende kennismaking aan

terug naar RESULTATEN